Η πραγματικότητα είναι πολύ απλή, υπάρχουν τυφλοί που βλέπουν καλύτερα από πολλούς βλέποντες, όπως, επίσης και κουφοί που πιάνουν καλύτερα την πραγματικότητα από πολλούς θεωρητικά ακούοντες, διότι, έχουν ευαισθησία και λεπτότητα, με την οποία μπορούν να κατανοήσουν, αυτά που αδυνατούν να κάνουν άλλοι. Εκείνο που καθορίζει την ζωή μας, δεν είναι πόσα ή τι έχουμε, αλλά τι θέλουμε να γίνουμε. Ο Χριστός, πάντοτε ρωτούσε τους ανθρώπους που ζητούσαν την βοήθειά του, «τι θέλουν» να τους κάνει. Δεν ήταν αυτονόητο, ότι οι τυφλοί ήθελαν το φώς τους, ,όπως δεν ήταν αυτονόητο, ότι αυτά, που έβλεπαν όλοι, τα κατανοούν, με τον ίδιο τρόπο, απόδειξη οι Φαρισαίοι. Όσα κι αν μας προκύψουν στη ζωή μας, εμείς δίνουμε νόημα σε αυτά. Ο κόσμος όλος περνά, μέσα από τα φίλτρα που έχουμε, βλέπουμε κι ακούμε ό,τι θέλουμε. Τα μάτια δεν βλέπουν, τα μάτια καθρεπτίζουν αυτά που έχουμε μέσα μας. Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε. Γινόμαστε αυτό που πιστεύουμε. Η ζωή μας είναι αυτό που οραματιζόμαστε. Η ζωή μας είναι αυτό που αποφασίζουμε. Τώρα, πως γίνεται, η ανθρωπότητα και πρωχωράει μπροστά, εφόσον όλοι ζούνε στην κοσμάρα τους, αυτό πραγματικά είναι,άξιον, άπορίας .
Όλοι οι άντρες και οι γυναίκες, στο φλερτάρισμα, έχουν ένα θέμα, με το πρόλογο. Σκεφτόμουνα, πως θα μπορούσα να βοηθήσω τους φίλους και γνωστούς, να αποφύγουν αυτήν την αμήχανη στιγμή, όσα περισσότερα λες, τόσο περισσότερο μπερδεύεσαι, κατά την διάρκεια του προλόγου, σκέφτηκα στην αρχή, για εφαρμογές . Μετά ακούγωντας κάποιες ξένες γλώσσες, που με μία λέξη λένε:Γεια σου τι κάνεις; Θες να πάμε για καφέ ; Tουλάχιστον έτσι ακούγωνταν στα αφτιά μου, οπότε σκέφτηκα, γιατί, να μην βάλουμε, για παράδειγμα την λέξη: LoveFb. Για σου τι κάνει; Θα ήθελα να σε γνωρίσω και να μου δώσεις το Facebook . ή LoveInst, γεια σου τι κάνει; Θα ήθελα να σε γνωρίσω και να μου δώσεις το ινσταγραμ, ή LoveTel, γεια σου τι κάνει; θα ήθελα να σε γνωρίσω και να μου δώσεις το τηλέφωνο σου. Έτσι με μία απλή λέξη, γλυτώνεις όλο τον πρόλογο και την αμηχανία, βέβαια μεγαλώνοντας(ηλικιακά), βελτιώνεσαι τόσο πολύ στον πρόλογο, που οι λέξεις κλειδιά θα είναι περιττές, αλλά, μέχρι τότε, για να ξεπεράσουν, οι μικρότεροι και οι μικρότερες, τις ντροπές, και αμήχανες στιγμές..διαδώστε αυτές τις λέξεις..ώστε να γίνoυν πιο εύκολες οι γνωριμίες, και το φλερτάρισμα, θα σα βγει φυσικά κάποια στιγμή. Καλή συνέχεια....Σε ένα χρόνο απο τώρα, θα δούμε, έαν μία απλή δημοσιεύση μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, και εάν οι λέξεις, έχουν τόσο μεγάλη δύναμη..το πείραμα άρχισε........
Tο Ινστιτούτο Πολιτικών Σπουδών (IPS) στην Ουάσινγκτον, το οποίο αναλύει την οικονομική κατάσταση των πλουσιότερων Αμερικανών από το 1990, δημοσίευσε μια νέα έκθεση με βασική διαπίστωση ότι η πανδημία κορονοϊού βοηθά μέχρι στιγμής τους... δισεκατομμυριούχους.
Απόδειξη 1: Η περιουσία των 614 δισεκατομμυριούχωντης Αμερικής υπερέβη τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια. Συγκεκριμένα ενώ στις 18 Μαρτίου, η συνολική περιουσία τους ήταν 2,9 τρισεκατομμύρια, πλέον έχει διογκωθεί σε 3,2 τρισεκατομμύρια που σημαίνει αύξηση 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε έναν μόνο μήνα! Μόνο η περιουσία του επικεφαλής της Amazon Jeff Bezos αυξήθηκε περίπου 25 δισεκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αντιστάθμισε σχεδόν το κόστος του διαζυγίου του (36 δισεκατομμύρια).
Απόδειξη 2: Οι δισεκατομμυριούχοι παγκοσμίως έγιναν 18% πλουσιότεροι σε μόλις τρία χρόνια. Σύμφωνα με την Wikipedia, υπάρχουν 2208 δισεκατομμυριούχοι παγκοσμίως. Αυτή τη στιγμή έχουν περιουσία 9,1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό είναι μια αύξηση 18 τοις εκατό από το 2017.
Απόδειξη 3: 8 δισεκατομμυριούχοι των ΗΠΑ έχουν κερδίσει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο ο καθένας από την 1η Ιανουαρίου. Τουλάχιστον τουλάχιστον 11 εκατομμύρια δολάρια ανά ημέρα. Μερικοί από αυτούς είχαν δει τα περιουσιακά τους στοιχεία να μειώνονται μετά τη σταδιακή πτώση του χρηματιστηρίου τον Φεβρουάριο. Αλλά η νέα τους «φτώχεια» ήταν βραχύβια. Επειδή οι χρηματιστηριακές αγορές όχι μόνο έχουν ανακάμψει σημαντικά, αλλά οι υπερ-πλούσιοι έχουν γίνει νικητές της πανδημίας. Αυτό ισχύει ειδικά για την ψηφιακή περιοχή.
Παραδείγματα: Η Tesla έχει αυξηθεί κατά περίπου 80% από τις αρχές του έτους, η Amazon κατά περίπου 30%.
Απόδειξη 4: Από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ (73) μετακόμισε στον Λευκό Οίκο, οι δισεκατομμυριούχοι της Αμερικής έχουν γίνει 20% πλουσιότεροι. Τον Ιανουάριο του 2017, υπήρχαν «μόνο» 565 δισεκατομμυριούχοι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκείνη την εποχή, τα συνολικά περιουσιακά τους στοιχεία ήταν 2,7 τρισεκατομμύρια. Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των μεγάλων Αμερικανών αυξήθηκε σε 614 και η συνολική αξία τους στα 3,2 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Απόδειξη 5: Μεταξύ 1990 και 2020, ο πλούτος σε δολάρια των δισεκατομμυριούχων των ΗΠΑ εκτοξεύθηκε κατά ένα απίστευτο 1130 τοις εκατό. Αυτό είναι 210 φορές γρηγορότερο από τον διάμεσο πλούτο, ο οποίος αυξήθηκε κατά 5,37% την ίδια περίοδο.
Απόδειξη 6: Μόνο την τελευταία δεκαετία, ο πλούτος τους σχεδόν διπλασιάστηκε στο 80,6%.
Απόδειξη 7: Οι 400 πλουσιότεροι Αμερικανοί κατέχουν το 64% του συνόλου των 324 εκατομμυρίων πολιτών των ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι οι κορυφαίοι 400 κερδισμένοι έχουν το ένα τρίτο του συνολικού ιδιωτικού πλούτου στη γη απεριόριστων ευκαιριών.
Απόδειξη 8: Οι τρεις πλουσιότεροι Αμερικανοί μόνον έχουν το 50% των νοικοκυριών των ΗΠΑ – δηλαδή περίπου 160 εκατομμύρια άτομα. Τα ονόματά τους: Jeff Bezos (140 δισεκατομμύρια δολάρια), Bill Gates (106 δισεκατομμύρια) και Warren Buffett (80 δισεκατομμύρια).